peelen-montage-verwarming-vloeren

Verwarming

Voor vakkundige installatie van uw nieuwe of vervangende CV-ketel en de realisatie of vervanging van uw heteluchtverwarming in heel Nederland bent u bij Peelen Montage aan het juiste adres. U koopt bij ons een ketel altijd inclusief een veiligheidspakket en de keuring van de gasleiding. Er komen dus geen extra kosten bij de prijs die is vermeld. Misschien zijn we goedkoper dan u denkt.

Wilt u meer informatie, maak dan direct een afspraak. U kunt bij ons ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor service en onderhoud aan uw CV-installatie.

Airconditioning

Wij hebben dagelijks airco’s en koelsystemen in handen en zijn uitstekend op de hoogte van de technische en gebruiksmogelijkheden. Van megagroot tot superklein.

Sanitair

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in aanleg en renovatie van uw badkamer, keuken en toilet. We staan garant voor de hoogste kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

Service en onderhoud

Huur Peelen Montage in voor al uw reparaties, onderhoud en technische dienstverlening.  Wij zijn specialist in airconditioning, sanitair en warmte-installaties.

Portfolio verwarming

Contact

Peelen Montage
Narcissenstraat 71
6666 AZ  Heteren
(06) 47 09 20 43