peelen-montage-service

Service en onderhoud

Peelen Montage is er voor al uw reparaties, onderhoud en technische dienstverlening van airconditioning, sanitair en warmte-installaties. Regelmatig onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV-ketel is belangrijk. Zo voorkomt u dat als u wilt douchen er plotseling alleen koud water is of het nieuwe stookseizoen begint en de verwarming het laat afweten. Ook fijn als uw airconditioning topfit is in een hete zomer!

Een onderhoudscontract tegen een aantrekkelijk tarief is dan een uitkomst. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Airconditioning

Wij hebben dagelijks airco’s en koelsystemen in handen en zijn uitstekend op de hoogte van de technische en gebruiksmogelijkheden. Van megagroot tot superklein.

Sanitair

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in aanleg en renovatie van uw badkamer, keuken en toilet. We staan garant voor de hoogste kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

Verwarming

Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw nieuwe of vervangende cv-ketel en de realisatie of vervanging van uw heteluchtverwarming. Dat doen wij door heel Nederland.

Portfolio service en onderhoud

Contact

Peelen Montage
Narcissenstraat 71
6666 AZ  Heteren
(06) 47 09 20 43