Peelen-Montage-airconditioning-aansluiting buitenmuur

Airconditioning en koelinstallaties

Peelen Montage is uitgegroeid tot dé specialist voor airconditioning en koelinstallaties. Of u nu in Heteren, Arnhem, Groningen of Amsterdam woont of werkt: wij leveren en installeren airconditioning in heel Nederland. Van slaapkamer tot werkkamer, van kantoor tot kantine. U krijgt altijd de bij uw situatie passende koelinstallatie.

Wij nemen de zorg uit handen als het gaat om vergelijken, passen en meten. Onze specialisten hebben dagelijks airco’s en koelsystemen in handen en zijn heel goed op de hoogte van de technische en gebruiksmogelijkheden. Van megagroot tot superklein. Peelen Montage levert vakwerk en kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor service, reparaties en onderhoud van uw airconditioning. 

Sanitair

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in aanleg en renovatie van uw badkamer, keuken en toilet. We staan garant voor de hoogste kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

verwarming

Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw nieuwe of vervangende cv-ketel en de realisatie of vervanging van uw heteluchtverwarming. Dat doen wij door heel Nederland. 

Service en onderhoud

Huur Peelen Montage in voor al uw reparaties, onderhoud en technische dienstverlening.  Wij zijn specialist in airconditioning, sanitair en warmte-installaties.

Portfolio airconditioning

Contact

Peelen Montage
Narcissenstraat 71
6666 AZ  Heteren
(06) 47 09 20 43